Gå til innhold

Webshop

7 kommentarer på “Webshop Legg igjen en kommentar

 1. Hei Erlend , eg er ein stor fan av dine tekstar og følelsen du skapar gjennom dei.Vise om Sverige var sangen som gjor meg imponert første gangen eg høyere deg.Mvh Håvard Kolås.

 2. Hei Erlend. Av en eller annen grunn har den gått meg hus og forbi, hittil. Du forteller så mye i tekstene dine, ofte på en indirekte og finurlig måte. Jeg har en bror med Altzheimer. Han er ganske syk nå. Men noe av det siste som forsvinner i tåka er musikk. Jeg har spilt musikken din for han. I dag spilte jeg «Den eneste» for han i bilen. Da lukket han øynene og nøt musikken. Og det kom tårer. Etterpå sa han; «det var jammen fint!». Hjemme har han et enkelt musikkanlegg med en «av og på» knapp som miljøgruppen i kommunen har gitt han. Der ligger en spilleliste med hans favoritter. Jeg skjønte på han at han ville ha musikken din på listen. Takk for musikken din Erlend, den betyr mye for oss.

  • Fy søren. Utrolig glad for at du fortalte meg om dette. Det betyr mye for meg at musikken min betyr noe for andre, det betyr alt egentlig. Takk skal du ha!

 3. Hej Erlend.
  Jag är en av dina svenska fans och älskar din » Sang til de Rotløse » nå väldigt.
  Det skulle vara underbart om du på något sätt kunde ge ut texten till den.
  / Med vänlig hälsning David

 4. Tusen takk for en fantastisk konsertopplevelse på Dama di på lørdag. Det var helt rått! Håper det blir flere turer til Bodø.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: