Gå til innhold

Meninger om alt (video)

Før sommeren spilte jeg en konsert på Cafe Mono i Oslo. Der var @saftflaske aka André Løyning og filmet og tok bilder. En av sangene fra settet med norske sanger og kassegitar var denne her: Meninger Om Alt. (André og jeg lager nå flere filmer)

5 kommentarer på “Meninger om alt (video) Legg igjen en kommentar

  1. Hei Erlend…du har vel ikke glemt at denne sangen (Meninger om alt) og Husker deg igjen, ble filmet av meg da du sang på Pir7 20 juli 2011? Sistnevnte sang la du ut i august i fjor på facebook og nå er denne sangen lagt ut her inne. Ville bare minne deg på de dvd’ene jeg ga deg fra Pir7-konserten, hadde vært topp om du publiserte noe av det materialet også :), mange bra sanger der, og bra lyd og bildekvalitet 🙂

    • Vet du hva…det hadde jeg (nesten) glemt. Godt å ha i bakhånd de opptaka der ja. De ble fine. Nå kokmmer det flere drypp på tuben med nye låter, skal sjekke de dvd’ene igjen ja!

  2. Takk for svar Erlend….vi sees på konserten i Vennesla 27 oktober. Hadde tenkt å møte på lydsjekken også, så kan d bli noen klipp derfra også…d er jo sånt du liker, er d ikke?

  3. Hei Erlend….tror du kommer til å bli fornøyd med video fra Vennesla 27 okt. Eneste som ergrer meg er det uhellet jeg hadde (kom ufrivillig til å stoppe opptaket noen minutter…) Mista litt av slutten av Æ ska ikkje gå og fram til den «voggevisa» (du sier bla lille venn…en vise til Evert, kanskje…?) Husker du hva som er vekk, utfra setlista eller hukommelsen din? Bare nysgjerrig….men også ergelig siden musikken som forsvant var knallbra, etter hva jeg husker….skal slenge det jeg har på dvd snarest og sende til deg. Har du bluray spiller som tar avchd-format? Om du kun har vanlig dvd-spiller, må jeg lage det i et format som passer, litt dårligere, men helt ok kvalitet. Anbefaler deg å kjøpe bluray spiller, du får en på tilbud til under 500,-…snakkes!

  4. Ang den sangen om Winona…du synger «we know now»…uttaler du den setningen høres d nesten ut som «Winona»…tilfeldig? 🙂 Artig å finne nye detaljer du (kanskje) har gjemt for oss som lytter…he he

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: