Gå til innhold

Gamle Sammen/Lang Bratt Bakke/Første Sang

Enkelte studioer er riktig hjemmekoselige. Andre riktig koselige hjem er også studio. Det siste er tilfellet for stedet til David Larring, som åpenbart egentlig tilhører bestemora hans, hvor vi mikser tre låter som skal med på neste full-lengder, men som først skal ut på en liten utgivelse i neste uke. Mest sannsynlig faller jeg ned på å gi ut Første Sang som første singel like etterpå, det vil si i slutten av oktober. Selve plata kommer rundt jul.

En kommentar på “Gamle Sammen/Lang Bratt Bakke/Første Sang Legg igjen en kommentar

  1. Husker du for en stund tilbake, at jeg hadde et brev jeg lurte på om du kunne bruke som inspirasjon til en sang? Du sa at du kunne ikke skrive på den måten osv…men du, du har skrevet den sangen for meg alt, Erlend! Når jeg lytter på Gamle sammen får jeg gåsehud! Du synger om å kjøre opp og ned Erklevveien; der bodde faktisk drømmedama mi før og ja, jeg var stadig på farten forbi der hun bodde. Mye annet der også som treffer meg rett i hjerterota: ligge våken og tenke på dæ, at en annen lett tok ditt sted (not), at livet mitt æ lett osv…du er en magiker, Erlend 🙂 🙂 🙂 Arnstein

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

<span>%d</span> bloggere like this: