Gå til innhold

twenty seconds of joy

hollekimFor noen år siden fikk jeg høre at jeg hadde en sang på en rulletekst på en dokumentar om en basehopper, Karina Hollekim. Jeg traff henne for et par dager siden, og hun kunne fortelle meg at denne filmen endelig er lagt ut til leie og salg hos itunes. Jeg anbefaler denne på det varmeste, og jeg vet at på grunn av denne filmens siste bilder med min musikk så har sangen «You’re A Part Of Me» fått stor betydning for mange mennesker, og det føles utrolig godt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: