Gå til innhold

Det er her du finner den.

Det er mange ting som er stas med å gi ut plate. Mange ting som er skitskumle, man mange ting som er stas. En av tingene som er stas er å se den i nyheter-hylla, ved siden av en annen artists helt nye plate. Ellers er det stas å finne den på bokstaven R, eller i norsk-hylla. Stas. Men denne ganga, kanskje fordi jeg gir den ut på eget selskap var det stas å se den i en reklame for platekompaniet, sammen med HGVM og andre hylleveltere. Til og med de gamle platene ble reklamert for, da jeg skulle inn og lese nyhetene på dagbladet. Kuli! Her er den forøvrig!Bilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: