Gå til innhold

Lager en liten video og spiller inn en liten låt.

Min venn og tidligere elev (!) Jørn Hoel og jeg slo oss sammen i helgen. Jeg satt opp mitt mobile studio i et hus jeg bruker som hytte og Skrivestue i Oppdal og han kom med et par filmkameraer. Resultatet skal bli en slags dokumentasjon på hvordan jeg arbeider med innspillinger, i hvertfall på plata hvaomdetikkeersånnsomdutroratdeter . Sangen er forøvrig ny, og har forøvrig ingen tittel. Enda.

20130424-143825.jpg 20130424-143845.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: