Gå til innhold

konsert på moskus!

moskus-gigSist jeg spilte konsert på Moskus (Trondheim) hadde Hva Om Det Ikke…. nettopp kommet ut, og jeg var på signingsferd med de nye låtene. Mottakelse av materialet på et utsolgt Moskus, var helt utrolig fin. Det ble en av DE kveldene rett og slett. Om ei uke spiller jeg der igjen. Om jeg gleder meg? (ja)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: