Gå til innhold

Releaseturneen er over.

Takk til alle som har kommet på konsertene de siste to-tre ukene i Oslo, på Lista, Kristiansand, Mandal, Trondheim, Stokkøya, Oppdal, Oslo igjen, Bergen, Stavanger og Oslo igjen. Det har vært utrolig flott å spille for dere alle sammen, og bandet og jeg er så takknemlige for at det har kommet så mange mennesker på de ulike stedene. Plata Her Om Natta har gått utrolig bra, både i pressen (det har kommet en ny anmeldelse hos groove.no), på de ulike streamingtjenestene (Wimp har en nye sak om plata med min personlige spilleliste på sitt magasin) og salget av LP’er går også så godt at jeg må vurdere å trykke opp flere før det går tomt! Nå nærmer det seg sommeren og enkelte festivaler har blitt booket, men ikke alt er klappet, klart eller offentliggjort. Uansett så fortsetter Polar Artist og Eirik på kontoret der sitt bookingarbeide med høsten 2014 og vinteren 2015. Jeg tror ikke jeg skal spille inn noen ny plate i år, slik jeg gjorde i fjor like etter releasen av HvaOmDetIkkeErSånnSomDuTrorAtDetEr. Nå vil jeg bruke tid på konserter og et og annet prosjekt som har ligget og vaket og ventet på å bli prioritert. Håper vi ses på en festival i sommer, eller på klubb til høsten! Takk for meg så lenge. (Foto: Johannes Andersen)

20140512-150737.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: