Gå til innhold

Det året her ass!

Det beste vi får til har altså fått 6’ere fra Klassekampen og Panorama og 5’ere hos anmelderne til VG, Adresseavisen, Fædrelandsvennen, Vårt Land, Dagsavisen, iTromsø, NrkSør, Hissig, Musikkenerdod, musikkbloggen, Sunn-mørsposten, popkroken og noen til!

I tillegg er plata kåret til årets beste norske plate hos musikkbloggen.no, omstreifere og ikke minst ble den kåret til årets femte beste norske plate da dagsavisen samlet i sammen listene til 68(!) norske musikkanmeldere. Den er også inne på listene over årets beste plater til Fædrelandsvennen, Musikknyheter.no, Vårt Land, Adresseavisen, Klassekampen, Tidal, Musikkbloggen, Berekvam, Hissig, Panorama, popklikk, popkroken og låta Som om jeg nesten ikke fins er inne på beste norske låt listene til Dagbladet, Tidal og enda noen til. Utrolig kult.

Jeg håper publikum også liker liveversjonene av disse sangene når vi skal rundt og spille i 2016, for i 2016 skal det spilles masse konserter! Følg med på konsertsiden på erlendropstad.com. Takk alle som kom på alle konsertene i 2015 forresten! ErlendRopstad-DetBesteViFårTil-digitalfrontcover-1400x1400

 

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR

Erlend

 

 

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: