Gå til innhold

REISSUES!

Noe må man jo finne på! 

Alle de utsolgte platene fra 2013 til 2017 (og den med den lange tittelen som aldri kom på vinyl) kommer nå i fargerike LP-reissues! Dette er et begrenset opplag på 250ex, og de av dere som bestiller i løpet av sommermånedene juni og juli skal få platene signert og tilsendt så snart de har kommet fra pressa midt i august. 

Forhåndsbestilling kan du gjøre her: 

Vipps: 532703 Later Gator Erlend Ropstad

Eller her: 

http://latergatorrecords.tabetalt.no/

Husk å trykke på fraktknappen for hver bestilling! 

(180 kr gjelder uavhengig om du bestiller 1 eller 5 plater.)

Hva om det ikke er sånn som du tror at det er (2013)

Nominert til beste viseplate og beste tekst hos Spellemann og DN Skrev «Det er lett å la være å høre etter. Å tro at alt er sagt før. Kjærlighet, ensomhet og savn har vært beskrevet så bra, så mange ganger, at det umulig kan fortelles på en ny måte nå igjen. Vi lar (spesielt den engelske) rituallyrikken strømme gjennom ørene som en del av orkesteret. Men det er vanskelig å stenge Erlend Ropstad ute…»

Her om natta (2014)

Nominert til beste viseplate hos Spellemann og VG skrev dette: “Erlend Ropstads tekster er fremdeles fulle av menneskelig tvetydighet, men musikken er blitt hardere. 5/6” 

BT skrev dette: “Han har stålkontroll på ordene og er alltid elegant. (5/6) ”

Det Beste vi får til (2015)

Nominert til beste popalbum hos spellemann og Klassekampen skrev: “I et Olav Angell-dikt fra 1984 heter det: I dag er isen usikker / i dag skal jeg gå på is. Det er nettopp det Erlend Ropstad har gjort. Og jammen er han så god at jeg nesten tror han kan gå på vannet også. 5/5”

Alt som har hendt (2017)

Nominert til beste rockeskive hos Spellemannprisen. Fædrelandsvennen: “Det kan høres ut som om Erlend Ropstad har gjort sitt beste album. 6/6” 

Dagbladet: “På forunderlig vis får han dessuten tekster om hverdagslige ting til å bli både nære og viktige. Erlend Ropstad har rett og slett skaffet seg en markant signatur. 5/6″

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: