Gå til innhold

PLATA OG TURNEEN ER UTSATT!

Vi la planer for et år siden, for høsten 2020, at jeg skulle slippe ei ny plate og vi skulle på en lang turné med bandet over hele landet. I mars, da ting gikk til helvete, sa vi at den planen er nå plan A. Forutsetningen for å gjennomføre var at verden var rimelig normal igjen innen august. Det er den jo ikke, og hva som blir «normalt» etterhvert gjenstår å se. Men plan B iverksettes nå, og det innebærer utsatt utgivelse og turné, og det er dødskjipt. Beklager. I stedet for full produksjon, svett rock og full bandbil fra nord til sør, skal jeg gjøre noen solokonserter som jeg kommer tilbake til. Slippdato for plata kommer også seinere. Håper dere forstår, men jeg synes bare ikke dette er høsten å dra på tur og dra på med øs pøs rock kveld etter kveld, selv om det er ingenting jeg elsker mer. Jeg foreslår at vi sitter rolig i båden litt til og står den av med god avstand. Kjærlighet! 

Foto: Marthe A Vannebo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: