Gå til innhold

jeg er en av de

screenjeg er en av de

Her er den videoen av innspillingen jeg gjorde av «jeg er en av de». Studioet er det lille huset jeg drar til i blant på Oppdal. Jeg synes Jørn Hoel og Leoh productions gjorde en super jobb her! Det er stort sett one-take opptak av lyden, men så kom gitarsoloene til slutt, og da var det selvsagt…mange flere takes. Et klasssisk problem hehe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: