Gå til innhold

Ramsjord!

På lørdag spiller jeg på en festival som min onkel har dratt i gang. Ramsjord er for meg et helt magisk sted. Sannsynligvis det stedet i verden hvor jeg får lavest puls av alle steder jeg kan tenke meg. Min bestefar vokste opp på den gården du ser på bildet. Da jeg var guttunge tilbrakte jeg minst en uke hver eneste sommer sammen med mine besteforeldre på dette lille bruket. Det kan egentlig nesten høres ut som en arbeidskoloni med jordbærplukking, grønnsak, rips og kirsebærhøsting, hesjing, henting av vann i bøtter, maling av hus, klipping av en gigantisk plen, bæring av alt mulig opp og ned til stranda, fisking av ørret med garn i vannet like ved, trekking av krabbeteiner i sjøen og handleturer med båt over til Korshavn. Men der fikk jeg is. Alltid. Det er verdens beste minner. Kom til mitt barndomsparadis om du har sjansen på lørdag.Bilde

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: