Gå til innhold

Hjemme fra nordnorge og klar for studio

Den turen til nordnorge kommer til å være med meg en stund. Ikke bare fordi klippfisken som lå til bløyt i bagasjerommet lakk ut og fyllte gitarbaggen og bagasjen min, men også fordi publikum, alle mine nye venner og den fantastiske nordnorske naturen gjorde et sterkt inntrykk. Det var rett og slett en glimrende tur. Helt utrolig glimrende tur. Lofoten, I’ll be back!

I dag øvde jeg med trommis Gunnar Sæter på de fire nye låtene som trenger øving. Ei låt røyk ut av plata, den funket ikke.  Det betyr at jeg har 11 låter som er klar, og i god “kill your darings”-ånd blir jo plata bare bedre hver gang ei låt forsvinner. Teknikeren er booka, studio er booka, Gunnar og Per blir med på trommer og bass, Erlend Viken stikker innom med fela en dag og Jørn Hoel blir med og filmer. Det er han som lagde Jeg Er En Av De.

Studioet ligger i de djupe skoger i Sverige, og har huset legendariske band som Soundtrack Of Our Lives, Hellacopters, Bob Hund, Stefan Sundström og en lang rekke andre. Plata kommer etter all sannsynlighet til å hete Her Om Natta, og har en releaseplan (!) som jeg kommer tilbake til.

20130912-203913.jpg

Legg inn en kommentar

%d bloggere liker dette: