Gå til innhold

SILENCE & JUBAJUBA

Jeg sitter enda og fordøyer inntrykkene fra de 4 dagene vi hadde i Silence studio, Koppom-Värmland-Sverige i helgen. Vi spilte inn natt og dag og vi fikk 8 sanger ned på «tape». Vi sto i en ring, slik jeg hadde håpet at vi skulle få til, også spilte vi inn alt sammen samtidig. I tillegg fikk jeg den seint på kvelden/tidlig på morgenen pianoballadeinnspillingen jeg også hadde håpet på. Det har blitt filmet masse og tatt mange bilder. De kommer seinere. Men denne uka hadde ikke bare den mest intense og beste plateinnspillingen å by på, for i går spilte vi Juba Juba-konsert. Og med Vi så mener jeg Øystein Dolmen, Lars Lillo-Stenberg, Jan Eggum, Prepple Houmb, Susanna Wllumrød, Marte Wulff, Robert Post, Frank Hammersland, Mannskoret og jeg. Sinnsykt morsom opplevelse!

20131025-113012.jpg 20131025-113026.jpg 20131025-113049.jpg 20131025-113237.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: